" WILUJENG SUMPING "

Wilujeng Sumping baraya Alumni sadayana...
Wilujeng patepung rawuh pa amprok jonghok di blog na Alumni SMPN 25 Bandung - Angkatan 1988, sumangga nyanggakeun...pamugi tiasa janten panglipur kana Qalbu pangbeberah kana manah....mugiya sakedikna tiasa ngalandongan kasonoan ka baraya baraya anu sa angkatan...

Atuh katebihna mugiya ieu blog sing janten jambatan kanggo nyambungkeun tali silaturahmi urang sadayana...Amin Ya Allohu Ya Robbal'alamiin....

Boh bilih aya kritik sareng saran kanggo ieu blog mugi ulah asa-asa sareng ulah asa kawagel mangga weh langsung dugikeun dina postingan anu tos aya, Insya Alloh ieu blog urang tetep jaga tur mugiya kapayuna pinuh ku mang rupi-rupi konten anu mangfaat...Amin...

Wassalamu'alaikum Warohmatullohi Wabarokatuh...


PIN BB na Fir'aun


Kabayan jeung Mitoha na pelesir ka Amerika. Diditu maranehna jalan jalan ka musieum.

Kabayan keur molototan Mumi mesir kuno, pas di handapeun peti batu na aya tulisan 1227BC.

Kabayan : "Abah...aya angka di batu ieu 1227BC maksudna naon nya, Abah?"

Mitoha : "Ah sia mah dasar kampung, katingali kurang gaul, teu gableg ka nyaho... Eta teh PIN BlackBerry na Firaun...!"


Source: http://www.ketawa.com/2012/09/8133-kabayan-pelesir-ka-amerika.html

DIJUAL VILLA - PASIR JAMBU - CIWIDEY

DIJUAL VILLA - PASIR JAMBU - CIWIDEY
ALAMAT :
Kp. Cibaga RT.01 RW.01
Ds. Cikoneng Kec. Pasir Jambu
Ciwidey - Kab. Bandung
Google Koordinat :
Latitude :   7° 4'34.00"S
Longitude : 107°28'6.48"E

Keterangan :
Luas Tanah = 1200 m2
Sertifikat Hak Milik
Listrik = 1300 VA
Reciever TV Parabola

Bangunan Villa Utama :
1 Kamar Tidur Utama + Kamar Mandi
1 Kamar Tidur 2
1 Ruang Tamu
1 Ruang Keluarga
1 Dapur Utama + Kamar Mandi

Bangunan Belakang :
2 Kamar Tidur
1 Ruang Santai + Dapur
1 Kamar Mandi + Cuci

Bangunan Depan / Untuk Tempat Usaha :
1 Tempat Pencucian Mobil
1 Bangunan Ruko

Area Taman :
7 Kolam Ikan
1 Saung Bambu
1 Saung Barberque

HARGA : 1,6 M (Nego)

Hubungi :
Kang Denny
022-92194410 / 089606400316