" WILUJENG SUMPING "

Wilujeng Sumping baraya Alumni sadayana...
Wilujeng patepung rawuh pa amprok jonghok di blog na Alumni SMPN 25 Bandung - Angkatan 1988, sumangga nyanggakeun...pamugi tiasa janten panglipur kana Qalbu pangbeberah kana manah....mugiya sakedikna tiasa ngalandongan kasonoan ka baraya baraya anu sa angkatan...

Atuh katebihna mugiya ieu blog sing janten jambatan kanggo nyambungkeun tali silaturahmi urang sadayana...Amin Ya Allohu Ya Robbal'alamiin....

Boh bilih aya kritik sareng saran kanggo ieu blog mugi ulah asa-asa sareng ulah asa kawagel mangga weh langsung dugikeun dina postingan anu tos aya, Insya Alloh ieu blog urang tetep jaga tur mugiya kapayuna pinuh ku mang rupi-rupi konten anu mangfaat...Amin...

Wassalamu'alaikum Warohmatullohi Wabarokatuh...


DIJUAL VILLA - PASIR JAMBU - CIWIDEY

DIJUAL VILLA - PASIR JAMBU - CIWIDEY
ALAMAT :
Kp. Cibaga RT.01 RW.01
Ds. Cikoneng Kec. Pasir Jambu
Ciwidey - Kab. Bandung
Google Koordinat :
Latitude :   7° 4'34.00"S
Longitude : 107°28'6.48"E

Keterangan :
Luas Tanah = 1200 m2
Sertifikat Hak Milik
Listrik = 1300 VA
Reciever TV Parabola

Bangunan Villa Utama :
1 Kamar Tidur Utama + Kamar Mandi
1 Kamar Tidur 2
1 Ruang Tamu
1 Ruang Keluarga
1 Dapur Utama + Kamar Mandi

Bangunan Belakang :
2 Kamar Tidur
1 Ruang Santai + Dapur
1 Kamar Mandi + Cuci

Bangunan Depan / Untuk Tempat Usaha :
1 Tempat Pencucian Mobil
1 Bangunan Ruko

Area Taman :
7 Kolam Ikan
1 Saung Bambu
1 Saung Barberque

HARGA : 1,6 M (Nego)

Hubungi :
Kang Denny
022-92194410 / 089606400316

INFORMASI PENDAFTARAN - REUNI PERAK - IKALUNI'88

Assalamu'alaikum Wr Wb,

Wilujeng sonten baraya 88 sadayana, mugiya dina sonten ieu aya dina ginanjar karahayuan...amin Ya Robbal'alamiin...

Di uningakeun reh na dina sonten ieu parantos kabentuk panitia alit kanggo nyubadanan Acara Reuni Perak 88 - IKALUNI 88 SMPN 25 Bandung.
Anu mana tos ditetepkeun oge reh na pendaftaran Reuni Perak tos ngawitan di buka, ngawitan kaping 27 Oktober 2013 dugi ka kaping 15 Desember 2013.

Waktos Pendaftaran : Unggal dinten Minggon tabuh 13.00-16.00 Wib 
Tempat Kesekretariatan : Kampus SMPN25 Bandung Jl. Pajagalan No.67 Bandung

Kontak person na : 

Wawan Sopandi : 085314542777 
Agus Suwarna : 085222279361
Iwan : 082115511828
Ratna Sari Kinkin : 081572545639
Dwi Erlina : 081342472007

Kanggo Nomer Rekening Pendaftaran engkin di informasikeun deui (nyusul...!!!)

Di antos pisan partisipasi sareng pendaftaran nana, uningakeun oge ka baraya 88 anu dugi ka danget ieu masih teu acan ngagabung di Grup Facebook sareng BBM

Mugiya naon rupi rencana IKALUNI 88 kanggo midang acara Reuni Perak 88 sing aya dina kalancaran...Amin Ya Robbal'alamiin...

Wassalamu'alaikum Wr Wb...

IKALUNI'88