" WILUJENG SUMPING "

Wilujeng Sumping baraya Alumni sadayana...
Wilujeng patepung rawuh pa amprok jonghok di blog na Alumni SMPN 25 Bandung - Angkatan 1988, sumangga nyanggakeun...pamugi tiasa janten panglipur kana Qalbu pangbeberah kana manah....mugiya sakedikna tiasa ngalandongan kasonoan ka baraya baraya anu sa angkatan...

Atuh katebihna mugiya ieu blog sing janten jambatan kanggo nyambungkeun tali silaturahmi urang sadayana...Amin Ya Allohu Ya Robbal'alamiin....

Boh bilih aya kritik sareng saran kanggo ieu blog mugi ulah asa-asa sareng ulah asa kawagel mangga weh langsung dugikeun dina postingan anu tos aya, Insya Alloh ieu blog urang tetep jaga tur mugiya kapayuna pinuh ku mang rupi-rupi konten anu mangfaat...Amin...

Wassalamu'alaikum Warohmatullohi Wabarokatuh...


INFO : DVD - RIUNG MUNGPULUNG - IKALUNI 2588

Rekan2 semua...hallooo...

Inpo yeuhh,. DVD VIDEO (2keping durasi 4jam) dan CD POTO (1keping) acara Riung Mumpulung 20 des atos janteun,...

Sing saha2 bade mesen, mangga japri ka ACHEN sareng ka ELI, janteun tiasa di buatkan copy na sesuai request utk menghindari kelebihan copy....

Kanggo biaya GRATIS...��

Utk pengambilan DVD dan VCD itu akan di- INFO kan selanjutnya tempat dan tanggal nya, setelah adanya jumlah total pembuatan copy tersebut....

Haturnuhun

____________________________

Tahh,..kulantaran tos janteun dokumentasi eta,..
kami dari panitia akan berkunjung ke rumah guru tercinta kita dan sebagian guru kita yg terkena musibah,....

Bagi rekan2 yg akan bergabung dengan kami membuat dompet amal 
Mengajak dulur2 alumni SMPN 25 "88 menyisihkan sebagian kecil hartanya untuk meringankan beban para guru-guru tercinta kita yg tertimpa musibah... (tanpa ada paksaan nyak, hehe....)
Mdh2an amal shodaqoh rekan2 diterima oleh Alloh SWT,....aamiinn.....

Teknis pengumpulan dana nya,...tiasa ngke pas  nyandak dvd, langsung di leubetkeun kanu kotak yg disediain panitia...
Yang di luarkota, teknisnya langsung ke Achen dan Eli yaaa....

Setelah terkumpul semua, akan dihitung jumlahnya dan akan disebar ke siapa aja....

Haturnuhun
Panitia.

PIN BB na Fir'aun


Kabayan jeung Mitoha na pelesir ka Amerika. Diditu maranehna jalan jalan ka musieum.

Kabayan keur molototan Mumi mesir kuno, pas di handapeun peti batu na aya tulisan 1227BC.

Kabayan : "Abah...aya angka di batu ieu 1227BC maksudna naon nya, Abah?"

Mitoha : "Ah sia mah dasar kampung, katingali kurang gaul, teu gableg ka nyaho... Eta teh PIN BlackBerry na Firaun...!"


Source: http://www.ketawa.com/2012/09/8133-kabayan-pelesir-ka-amerika.html